Pets de monja

Categoria:
Recepta per
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 5 ous
  • 250g de sucre
  • Pell de llimona ratllada
  • 200g de farina
  • Mantega

6 racions

Utensilis


mànega pastissera

Elaboració

Bateu els ous amb el sucre fins que quedin d'un color blanquinós.
Afegiu-hi la ratlladura de la llimona i la farina, barregeu-ho amb una espàtula.
Poseu la massa en una mànega amb un broc petit i llis i aneu-ne fent pilonets,en una placa
de forn untada amb mantega o paper vegetal.
Poseu-ho al forn a 180º fins que les pastes es daurin una mica.
,

30min

Notes

El postre resulta molt fàcil de preparar.Ideal per picar o per acompanyar al cafè.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4620 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de febrer:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos Bunyols
Salsa de fesols negres
Salsa de fesols negres
Llegums i verdures
Coca de llardons
Coca de llardons
Postres i dolços Pastís
Atmetllats
Atmetllats
Postres i dolços Galetes

Veure receptes de febrer i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: